in

“BILO JE PITANJE DA LI ĆE PREŽIVETI” Nadežda Biljić otkrila sve o paklu kroz koji PROLAZI SA SINOM: “Ima problem sa plućima”

Nadežda Biljić otkriva da joj teško pada prisan odnos Tome i Dragane u “Zadruzi” i da je zbog toga na lekovima.

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Nadežda Biljić

– Nisam dobro, ponovo sam počela da pijem lekove za smirenje. Ja sam dijabetečar, taj čuveni gestacijski šećer sam dobila u trudnoći i to će tako ostati doživotno. Nisam još uvek upala u komu, ali kako je krenulo, ne znam šta reći – kaže ona i dodaje:

Toma Panić

Foto: Milica Štulović / RAS Srbija

Toma Panić

– Volim svog supruga, ali mu zameram za neke stvari koje je uradio. Ljuta sam na njega, jer je dozvolio da mu Dragana priđe i pravi priču. Imali smo dogovor da se on ponaša dolično kao pravi suprug, a ona pokušava da ga odvoji od mene i napravi priču – ističe Nadežda, kojoj je usledila i borba sa sinom Longom.

– Osećam se izdano, prodano i jako loše. Obavili smo razgovor pred ulazak i evo šta on radi. Imali smo plan da kupimo kuću kad on izađe, detetu da se obezbedi sve i da se sve fokusira na moju karijeru. Dala sam mu sve u ruke da radi šta hoće. Ako bude bilo između njega i Dragane, ja ću se potruditi da mu ga oduzmem. Dete je super, guguče, smeje se, zanimljiv je. Dobili smo ga u 7. mesecu, bila sam odvojena od deteta 4 meseca. Moje dete je disalo na aparatima, rođen je sa kilo i 30 grama. Bilo je pitanje života i smrti. Hrani se na sondu, ima problem sa plućima, jednjak mu je pomeren. Dete ne sisa, ali živo je i zdravo – zaključuje ona za “Premijera-Vikend specijal”.

VIDEO: Nadežda Biljić oprostila Tomi