in

“BRAK SA ZLATOM JE BIO NIKAKAV!” Bio je oženjen kad je upoznao folkerku koja je tada IMALA 12 GODINA, a sad je pevač opleo po bivšoj ženi

Pevač Hasan Dudić prisetio se brojnih detalja iz svog života, pa tako i braka sa koleginicom Zlatom Petrović.

Foto: RAS Srbija
Hasan Dudić

Hasanov otac je bio obućar, a majka domaćica, ima dve godine mlađeg brata, a njegov deda je bio učesnik Narodnooslobodilačkog rata i streljan je u šumi Šicara, nedaleko od Šapca.

Uprkos tome što se teško živelo, imao je srećno detinjstvo, ni u čemu nisu oskudevali. Život mu se iz korena promenio kada su ga prijatelji sa kojima je trenirao boks prijavili za jedno muzičko takmičenje gde je osvojio prvo mesto.

– Nisam se branio, voleo sam lepe žene. Žene su mi došle glave. Spavao sam možda i sa više od 1.000 žena. Zlata je imala 12 godina kad me je upoznala, ja sam imao 17. Bio sam u Loznici na vašaru, i na fajrontu sretnem Zlatu, ja sam tad bio oženjen. Odveo sam je u hotel, bio sam grešan u životu. Odemo u hotel, prespavamo i kažem joj da ću doći”, rekao je Hasan u emisiji “Glamur Specijal”, pa nastavio:

Zlata Petrović Foto: RAS / RAS Srbija
Zlata Petrović

– Onda sam krenuo sa Zlatom na turneju u Sarajevo, i kad smo došli tamo, ujutru ona mene budi i kaže mi da je vodim iz hotela. Jedva sam je smirio i tako je počelo to naše- rekao je on pa naveo da mu je Zlata, kako tvrdi, mnogo zla nanela.

– Brak sa Zlatom je bio nikakav. Ja sam je stvorio, niko nije verovao da će ona biti pevačica – rekao je Hasan Dudić u pomenutoj emisiji.

VIDEO: Hasan Dudić – intervju