in

Bred Pit uhvaćen sa novom devojkom! Manekenka mlađa je od njega oko 30 godina i neverovatno podseća na Anđelinu Džoli! (FOTO)

Nakon rastanka sa dugogodišnjom partnerkom i jednom od najlepših glumica na svetu, Anđelinom Džoli, Bred Pit je prvo poleteo u zagrljaj bivšoj ženi, fatalnoj glumici Dženifer Aniston, ipak i to se ispostavilo kao glasina. Međutim sada je „uhvaćen“ na delu sa 29 godina mlađom manekenkom, Nikol Poturalski.

Nakon tračeva da Pit planira da se pomiri sa bivšom ženom Dženifer Aniston, te nagađanja o prirodi njegovog odnosa sa koleginicom Alijom Šouket, sada svetski mediji pišu da je njegova izabranica lepa Nemica Nikol Poturalski.

Naime, 56-godišnji glumac fotografisan je kako sleće privatnim helikopterom na jug Francuske gde će odsesti na imanju Château Miraval, i to u društvu gore pomenute dame.

Uprkos činjenici da su oboje nosili maske, njihov dolazak nije promakao paparacima, a novinarima je pošlo za rukom da u rekordnom roku saznaju sve o životu ove devojke.

-Poljubili su se, a Bred je bio super pažljiv prema njoj. Bili su na polujavnom mestu, ali izgleda da mu nisu smetali ljudi koji ih vide. Ona je prava lepotica i očigledno je mnogo mlađa od njega- rekao je neimenovani izvor.

 

View this post on Instagram

 

Monday back to work

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Nikol ima 27 godina i radi kao manekenka, a trenutno ima ugovor sa agencijom Next Management u Los Anđelesu i agencijom A Management u Nemačkoj. Do sada se pojavljiala na naslovnim stranama magazina Elle, Cosmopolitan i Marie Claire, a mnogi je porede sa Irinom Šajk. Bila je deo prestižnih revija u Njujorku, Parizu i Milanu, a navodno je jedna od omiljenih modela dizajnerki VIvijan Vestvud.