in

BRUTALAN NOKAUT O KOM PRIČA BORILAČKI SVET Brazilac jednim potezom PATOSIRAO Amerikanca, ovaj nepomično ležao pet minuta! /VIDEO/

Aleks Pereira vratio se u MMA prvi put nakon 2016. godine i to na spektakularan način, nokautom o kom bruji borilački svet.

On je u glavnoj borbi LFA 95 priredbe upisao novu pobedu i to nokautom u prvoj rundi i sada ima skor od tri trijumfa uz jedan poraz.

Protivnik mu je bio Amerikanac Tomas Pauel (4-5), a njihov meč u srednjoj kategoriji je bio završen 56 sekundi pre kraja prve runde.

Kikboks prvak nije gubio vreme, odmah je pokazao zašto ima epitet odličnog udarača. Presudan udarac bio je levi kroše nakon kog je Brazilac samo odšetao, a njegov protivnik ostao da leži.

Dobro obavešteni kanadski novinar Ariel Helvani posle meča je otkrio da je Amerikanac bez svesti bio čak pet minuta.

– Bilo je to vrlo zastrašujuće, ali je na svu sreću uspeo da ustane i sam izađe iz oktagona. Videli su ga kako nakon povratka svesti ispituje lekara da li se uopšte borio. Drago mi je da je sada dobro, napisao je Helvani na Instagramu.

Inače, ovo je 33-godišnjem Pereiri LFA debi, a slavu je stekao u kikboksu, gde je dva puta savladao aktuelnog UFC šampiona Izraela Adesanju, 2016. i 2017. godine.

Video: Habib dolazi u Srbiju