in

DETALJI DRAME U NIŠKOJ BANJI Vlasnik bazena šamarao dete, Nikola (17) prišao da ga brani i završio sa FRAKTUROM LOBANJE

Nikola A. (17) i Đorđe I. (18) zadobili su povrede glave kada ih je vlasnik bazena “H2O” Ivan M. (43) na proslavi rođendana fizički napao i naneo im povrede u predelu glave.

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu sinoć je, oko 23.00 sata obavilo uviđaj u Niškoj Banji, u ulivi Školske česme 9a, na bazenu na kom se dogodio incident.

– Vlasnik bazena koji je prisustvovao rođendanu oko 22.45 sati išamarao je jedno dete, niko ne zna zbog čega. N.A. je prišao sa još jednim drugom da vidi šta se dešava i eventualno zaštitili dete kada ih je vlasnik bazena napao i zadao im udarce nekim tvrdim predmetom, kako se pretpostavlja, čekićem. Nikola A. je zadobio frakturu lobanje koja predstavlja tešku povredu opasnu po život, dok je njegov drug lakše povređen – kaže izvor “Blica”.

Kako saznajemo, Ivan je, nakon kraće rasprave sa gostima kojima je iznajmio bazen za potrebe proslave 18. rođendana, metalnim delom čekića Nikoli A. zadao udarac u predelu leve slepoočnice, čime mu je zadao tešku telesnu povredu.

Takođe, Đorđu I. je zadao povrede u vidu hematoma u čeonom predelu glave, za koje se lekari nisu izjasnili o stepenu povreda.

Ivan M. je zadržan zbog izvršavanja krivičnog dela teška telesna povreda, a i ranije je osuđivan za počinjavanje krivičnih dela da elementima nasilja.