in

Džordž Kluni otkrio zašto je poklonio 14 miliona dolara svojim prijateljima

Džordž Kluni u nedavnom intervjuu za GQ otkrio je zašto je dao po milion dolara 2013. godine svojim prijateljima.

Prijatelj uspešnog glumca Rande Gerber otkrio je u intervjuu za MSNBC da je Kluni i njemu dao milion dolara. Kluni je dao po milion dolara četrnaestorici svojih prijatelja.

Časopis GQ je pitao Klunija za obrazloženje ekstravagantnog poklona svojim prijateljima. On je rekao kako je u to vreme bio samac koji je stario i nije imao očekivanja da će se na kraju oženiti i imati porodicu.

“Ono što imam su ti momci koji su mi, u razdoblju od 35 godina, svi pomogli na ovaj ili onaj način, pomislio sam”, rekao je Kluni.

“Spavao sam na njihovim kaučevima kad sam bio švorc. Pozajmili su mi novac kad ga nisam imao. Pomogli su mi kad mi je to bilo potrebno. I ja sam njima pomogao. Svi smo dobri prijatelji”, dodao je.

Kaže kako je zatim pomislio da ništa ne bi imao bez njih.

“I zaista smo bliski. Ako me udari autobus, oni će svakako biti u testamentu. Pa zašto bih čekao da me udari autobus?”, rekao je.

Glumac je prijateljima uručio novac u luksuznim aktovkama nakon što ih je pozvao kod sebe, a otkrio je i kako je to bilo tačno godinu dana pre nego što se oženio.