in

Evo kako se pevačica snašla u NOVOJ SERIJI

Pevačica Milica Pavlović nosi glavnu ulogu u seriji “Pevačica”. Veliki broj proslavljenih glumaca dele kadar sa mladom muzičkom zvezdom koja je prema njihovim rečima veoma talentovana za svet kinematografije.

U seriji, kompozitora tumači glumac Miloš Timotijević koji je na pitanja novinara o tome kako se Milica snalazi ispred filmskih kamera, poručio:

– Glavni mi je partner u seriji. Sjajno je sarađivati sa Milicom. Nismo imali neke ozbiljnih scena za snimanjem, ali vidim da je otvorena i spreman za saradnju. Izgara od želje da uđe u kadar, naravno u početku je bila frka, ali sam joj rekao da je nama isto frka kada neki projekat počinje da se radi, a ona kaže: “Malo me je strah”, rekao sam joj nemoj da te bude strah dok se ne uspostavi neka uloga, odnosno osnovne smernice u liku – rekao je ovim povodom Miloš za “Blic”.

Foto: privatna arhiva / RAS Srbija
Milica Pavlović serija “Pevačica”

Inače, atraktivna senjorita je stigla odlično raspoložena za druženje sa kolegama iz serije “Pevačica”, a svi prisutni su komentarisali da je blistala u zelenoj kombinaciji, koja je posebno istakla njenu vitku figuru koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Milica Pavlović serija Foto: privatna arhiva / RAS Srbija
Milica Pavlović serija “Pevačica”