in

GAGI MORA DA DA ANABELI VIŠE OD DVA MILIONA Atijasovoj prekipelo: “Zbog njega je ovako”

Gagiju Đoganiju sud je navodno skinuo 2,3 miliona dinara zbog alimentacije koju nije isplatio bivšoj ženi Anabeli Atijas.

Foto: Printscreen / RAS Srbija

Anabela Atijas

Pevačica je nedavno tužila bivšeg muža za svu neisplaćenu alimentaciju koja se skupljala preko deset godina. Sud je doneo odluku u korist Atijasove.

– Anabela je dugo razmišljala šta da radi i da li je korektno da uzme pare bivšem, koji jedva spaja kraj sa krajem, sažaljevala ga je zbog Lune i Nine, a onda je ušla u “Zadrugu” i ponovo osetila njegovo zlo i da se uopšte nije promenio, vređao ju je i i poricao sve što joj je uradio. Bila je toliko besna kada je izašla da ga je tužila. Kada je dobio sudski poziv bio je u šoku! Zvao je i molio da mu to ne radi, ali ona je bila neumoljiva. Zatim mu je sud blokirao sve račune, a njemu su baš tada legle pare od “Zadruge” i sa njima nije mogao ništa – priča izvor “Srpskog Telegrafa”, a Gagi je rekao da je razočaran.

Gagi

Gagi

– Nisam očekivao da žena sa kojom sam proveo najbolje godine bukvalno primeni način otimačine alimentacije koju sam dugovao deci i uzme mi sve što imam. Nisam ranije dao, jer nisam imao! Čekao sam uplatu da bih prosledio novac, ali Anabela se aktivirala na grub i brutalan način i neprijatno me iznenadila po ko zna koji put u životu. Osetio sam se kao kriminalac, jer mi je kartica blokirana. Jako sam loše, nije mi dobro – rekao je Gagi, dok sa druge strane Anabela kaže da joj je svega dosta.

– Htela sam da se ljudski završi, ali zbog njega je ovako! Sud mu je blokirao kartice, a ja još nisam dobila nikakav novac, to nadležni rešavaju i pare tek treba da mi stignu – rekla je Anabela.

VIDEO Anabela: Nina ništa nije znala o Gagijevom i mom odnosu