in

GLUMICI JE SALO KIPELO NA SVE STRANE, sada ima skroz ravan stomak i 20 kilograma manje

Glumica Rebel Vilson oduševila je svoje pratioce na Instagramu objaviši fotografiju na kojoj je mršavija za više od 20 kilograma i na kojoj uopšte nema stomak koji je do tada kipeo i cureo na sve strane.

Četrdesetogodišnja glumica je na sebe obukla plavu haljinu, jer je, kako je rekla na društvenim mrežama, krenula na humanitarni događaj. Gubitak kilograma, međutim, privukao je veću pažnju, te su je mnogi fanovi i selebriti prijatelji pohvalili u komentarima.

Na fotografiji se vidi kako je dobila struk i skinula stomak i sva zrači.

S obzirom na to da je visoka 159 centimetara nada se da će doći do 75 kilograma i da joj je to savršena težina.

“Doslovno sam imala osećaj kao da fizički moram da se preobrazim kako bi neki počeli da me shvataju ozbiljnije da mi daju drugačije uloge od svih koje sam dosad imala. Iz nekog razloga je ljudima teško da me zamisle u nekoj ozbiljnoj ulozi. Ja volim komedije, ali studirala sam dramu, što ljudi često zaboravljaju”, ispričala je Vilson za britanski Mirror.

Govoreći o svojim kilogramima i karijeri Rebel je jednom prilikom izjavila i da su joj davali ogroman novac samo da ne smrša.

“Imala sam posao na kom su mi plaćali puno novca da ostanem krupnija i takve stvari vam mogu zeznuti stvari u glavi”, započela je ona.

“U martu sam proslavila 40. rođendan i pomislila da će ovo biti godina u kojoj ću se skoncentrirati na sopstvenu zdravstvenu dobrobit. Nije da želim da izgubim kilograme i da dođem do određenog broja kilograma, više je od toga. Mentalno se suočavam s razlogom zašto sam se prejedala”, rekla je filmska zvezda nedavno.

VIDEO: Darko Lazić o kilogramima