in

GOTOVO JE! Savo Milošević zauvek odlazi iz srpskog fudbala?!

Godinu i po od (neočekivanog) dolaska na klupu Partizana, Savo Milošević je odlučio da se povuče.

Sve se događa posle poraza crno-belih od Vojvodine u Novom Sadu i šokantnog raspleta u finišu ovog meča, kada je Vojvodina od 1:2 stigfla do 3:2.

Pre toga, Milošević je, iznerviran sudijskim odlukama, gađao sudiju Jovanovića flašicom, pa potom šutnuo i mikrofon na atletskoj stazi, prilikom izlaska sa terena.

Od trenutka kada je iz Partizana najavljeno da će Radovan Ćurčić prokomentarisati današnji žreb, postalo je jasno šta se dešava, a onda su se pojavile najave da će Aleksandar Stanojević naslediti Miloševića na klupi crno-belih.

Da zaista odlazi, Milošević je potvrdio u izjavi za ”Sportklub”.

”Nije ovo u afektu, nije ovo kap koja je prelila čašu, ovo već traje, dozvolio sam sebi da uradim to što sam uradio u Novom Sadu, a ružno je. To ne sme da radi trener i pedagog, pre svega trener Partizana.

Ali, nije me Novi Sad opredelio, ovo traje i sve je jako mučno. Šta da kažem momcima kada uđem u svlačionicu i pogledam ih u oči.

Sebi znam šta da kažem: Ići odavde i nikad više ne raditi ovde”, poručio je Milošević.

On je od dolaska u Partizan osvojio Kup Srbije prošle godine, a zatim izbori sa crno-belima plasman u Ligu Evrope i bio na domak plasmana u evropsko proleće.

Ali, čini se da su od tog famoznog meča u Alkmaru kola polako počela da kreću nizbrdo…