in

Honor laptopovi od sada i kod nas

Honor MagicBook serija laptopova predstavljena je nedavno u Kini, a čine je dva modela koji su dostupni i korisnicima u Srbiji.

MagicBook 14 karakteriše kompaktan, lagan i tanak dizajn, i predstavlja idealan alat za ljude koji su često u pokretu, budući da poseduje bateriju sa autonomijom rada i do 10 sati, kao i FullView ekran koji maksimalno koristi svaki inč kućišta, dok snažan procesor i unapređena grafika obezbeđuju impresivne performanse čak i pri gejmingu visokog intenziteta.

MagicBook 14 pruža 10 sati rada na standardnim kancelarijskim poslovima, 9,5 sat reprodukcije video sadržaja u rezoluciji 1080P, kao i 9,4 sati kontinuiranog surfovanja internetom, pa tako korisnici mogu da budu bezbrižni, čak i na dugim avanturama ili poslovnim putovanjima. Opremljen je kompaktnim Type-C punjačem od 65 W, sa opcijom za brzo punjenje koja obezbeđuje punjenje i do 46% kapaciteta baterije za samo 30 minuta.

Honor MagicBook

MagicBook 15 namenjen je za korisinike sa drugačijim potrebama iako je i on težak samo 1,53 kilogram. Ima ekran dijagonale 15,6 inča i odnos ekran/kućište od čak 87%. Pokreće ga AMD Ryzen 5 3500U processor sa Radeon Vega 8 grafikom, 8GB DDR4 RAM memorije i PCIe NVMe SSD diskom.

Oba modela imaju aluminijumsko kućište koje stilski dopunjuje plava linija koja se nalazi po obodima uređaja i čini ga jedinstvenim. Ivice ekrana su tanke, kreirane sa ciljem da korisnicima obezbede što veću površinu ekrana, pa ona tako pokriva čak 84% gornjeg panela, pri čemu celokupno kućište ne gubi na svojoj stabilnosti i čvrstoći. Rezolucija LCD ekrana iznosi 1980 x 1080P i smanjuje refleksiju svetlosti od monitora, kreirajući impresivno i realistično vizuelno iskustvo, čak i pod direktnim svetlom. Uz šarku laptopa koja omogućuje otvaranje pod uglom od skoro 180 stepeni, korisnicima je omogućeno da podese monitor prema svojim jedinstvenim potrebama i kreiraju sebi najprijatnije moguće iskustvo.

MagicBook poseduje pop-up veb kameru koja omogućuje da kamera bude dostupna samo kada to žele pa ne morate da brinete za privatnost i bezbednost. Kamera se nalazi u jednom od tastera na tastaturi i aktivira se isključivo klikom korisnika, što znači da je apsolutno bezbedna od hakera i drugih neželjenih osoba koje žele da kompromituju bezbednost korisnika. Integracija otiska prsta sa dugmetom za uključivanje takođe daje dodatnu bezbednost i podiže zaštitu podataka na viši nivo.

Oba modela su kod nas već u prodaji, po ceni od 79.990 dinara za model od 14 inča odnosno 72.990 dinara za model od 15 inča.