in

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 14. SEPTEMBAR: LAVOVIMA se smeši DOBITAK i veći priliv NOVCA, a VAGE mogu imati probleme u vezi!

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 14. SEPTEMBAR: LAVOVIMA se smeši DOBITAK i veći priliv NOVCA, a VAGE mogu imati probleme u vezi!

OVAN
LJUBAV: Moraćete da rešavate neke probleme u odnosu i tu neće biti mnogo prilike za bilo kakvo uživanje. POSAO: Okolnosti vam ne idu na ruku. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BIK
LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne osoba koja je živi u inostranstvu. POSAO: Promene nabolje, veći obim posla i generalno će sve biti malo bolje. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete dobro raspoloženi i srešćete neke osobe koje će vas nasmejati. Dobra komunikacija. POSAO: Dobit od svega što ima neke veze sa trgovinom. ZDRAVLJE: Sporija probava.

RAK
LJUBAV: Lako se može desiti da upoznate nekoga ko će vam se mnogo dopasti, ali s kim je teško ostvariti vezu. POSAO: Bićete opterećeni poslom. ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

LAV

LJUBAV: Vaša privlačnost će vam danas obezbediti nove prilike u ovoj sferi. POSAO: Mogući su dobici i uopšte uvećan priliv novca. ZDRAVLJE: Grlobolja.

DEVICA
LJUBAV: U ovom periodu nemate mnogo prilika za ljubav. POSAO: Fali vam energije, zbog čega ćete više odrađivati posao nego što ćete ga raditi. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: I dalje se nalazite u vrlo izazovnom periodu za ljubav. Ako ste u vezi, mogući problemi. POSAO: Možete sklopiti dogovor ili potpisati ugovor. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, možda ćete biti razdvojeni od partnera na neko vreme. POSAO: Borićete se da poboljšate svoje prilike. ZDRAVLJE: Problem sa bubrezima.

STRELAC
LJUBAV: Dobićete vesti o voljenoj osobi ili ćete imati priliku da komunicirate sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Uvećani troškovi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

JARAC
LJUBAV: Moguće je blago poboljšanje u ovoj sferi, ali i dalje nećete ulagati dovoljno energije u ljubavni život. POSAO: Problemi na poslu. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

VODOLIJA
LJUBAV: Očekujte dobro slaganje sa partnerom. Ako ste sami, srešćete nekog ko će vas zainteresovati. POSAO: Impulsivno ćete trošiti novac. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

RIBE
LJUBAV: Nemojte očekivati veliki napredak u ovoj sferi. POSAO: Imaćete problema da postignete ono što se od vas očekuje. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.