in

HOROSKOP ZA UTORAK 15. SEPTEMBAR: U život OVOG ZNAKA ZODIJAKA ući će neko stariji, dok će STRELAC biti promenljivog zdravlja!

HOROSKOP ZA UTORAK 15. SEPTEMBAR: U život OVOG ZNAKA ZODIJAKA ući će neko stariji, dok će STRELAC biti promenljivog zdravlja!

OVAN
LJUBAV: Previše ste obuzeti nekim drugim stvarima da biste se bavili svojim ljubavnom životom. POSAO: Situacija na planu karijere se popravlja. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

BIK
LJUBAV: Mislićete da nedostatak strasti kod vašeg partnera ukazuje na nedostatak ljubavi. POSAO: Možda vam treba neki dodatni izvor prihoda. Razmislite o tome. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Ako ste u vezi možete očekivati harmoniju, ali ako ste sami ne očekujte da danas nađete ljubav. POSAO: Uspećete da ostvarite neke ciljeve. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK
LJUBAV: U vaš život može ući neko ko je dosta stariji. POSAO: Vaš entuzijazam će biti na izrazito niskom nivou. ZDRAVLJE: Očekujte blago poboljšanje.

LAV

LJUBAV: Teško vam je da ostvarite harmoniju i sreću u ljubavnom životu. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa javnim nastupom i marketingom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA
LJUBAV: Bićete nezadovoljni svojom situacijom, ali nećete reagovati. Vi volite da razmislite pre nego delate. POSAO: Manji pozitivni pomaci u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Prehlada.

VAGA
LJUBAV: Izabrana osoba bi mogla da ispolji neko nezrelo ponašanje. POSAO: Loš dan za partnerstva, a moguć je i zastoj u tokovima novca. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPION
LJUBAV: Želite da ostavite dobar utisak, a vaša trenutna duhovitost će vam to omogućiti. POSAO: Ništa posebno bitno se neće desiti na poslovnom planu. ZDRAVLJE: Slab imunitet.

STRELAC
LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u prijatelja. POSAO: Imaćete problema sa nadređenima i bilo kakvom osobom od autoriteta. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

JARAC
LJUBAV: Ljubavni život vam trenutno nije važan, pa stoga neće biti posebnih događaja. POSAO: Želećete da promenite tok karijere. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA
LJUBAV: Trenutno je možda najveći problem to što vam se niko ne dopada. POSAO: Izvestan napredak je moguć ako se bavite kreativnim zanimanjem i obrazovanjem. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Bićete vrlo nesigurni u sebe, zbog čega ćete možda biti nesrećni i u ljubavi. POSAO: Bez promena i bitnih dešavanja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Moguća prehlada.