in

I Nokia u novom Bondu

U svom poslednjem pojavljivanju kao Džejms Bond, Danijel Krejg će kao jedan od svojih gedžeta imati i Nokia telefone, a britansku glumica Lašana Linč koja tumači ulogu 00 agentkinje Nomi u predstojećem filmu „Nije vreme za umiranje”, već je pokazal kako barata sa Nokia 8.3.

Inače, fotku je napravio poznati fotograf sa društvenih mreža Ben Meklin Na snimanju, koje je održano u legendarnom Pajnvud studiju (Pinewood Studios), Lašana Linč se pojavila u ulozi nove 00 agentkinje Nomi zajedno sa Nokia 8.3 5G telefonom u sceni inspirisanoj filmom o Džejmsu Bondu, uz seriju neverovatnih efekata i opremu od skoro 10 metara uz pomoću koje je Ben podignut u vazduh kako bi snimio najbolju fotografiju. Nokia 8.3 5G telefon je ‘jedini gedžet koji vam je potreban’.

Fotografije dolaze nakon vesti da je kompanija HMD Global zvanični telefonski partner 25. filma o Džejmsu Bondu, „Nije vreme za umiranje”. U filmu će biti predstavljen veliki broj različitih uređaja uključujući Nokia 8.3 5G telefon, sa PureView četvorostrukom kamerom sa ZEISS optikom, kao i legendarni Nokia 3310 koga fanovi dobro poznaju i vole.