in

I UGOSTITELJSTVO I PESMA Duško Trifković uspešno korača muzičkom scenom: „Trešnje crvene“ prolaze sjajno!

Pevač Duško Trifković polako i uspešno korača muzičkim vodama, a priprema i album.

Novom pesmom „Trešnje crvene“ uspeo je da skrene pažnju publike, a kako sam kaže ne želi puno da se nada, već ide korak po korak.

– Zadovoljan sam kako prolazi pesma, ali ne želim još da dajem sud, tek smo krenuli i koračamo lagano – kaže Duško za „Blic“ i dodaje:

– Tek treba da izbacimo ceo album na kom smo iscrpno radili.

Pevač se, inače, sa novom pesmom „Stih po stih“ kandidovao za drugi „Sabor narodne muzike“ koji je pod pokroviteljstvom RTS-a.

– Sa novom pesmom „Stih po stih“ odlučio sam da učestvujem na „Saboru narodne muzike“. Ovih dana očekujemo rezultate i da li ćemo biti deo takmičenja. Numeru je radio Endži Mavrić koji se svemu ovome posvetio – zaključuje Duško Trifković za „Blic“.

Pored pevanja, Duško se dugo bavi ugostiteljstvom.

Duško Trifković rođen je u Sarajevu 1976., tokom 90-ih preselio se u Beograd gde je posle završetka Vojne akademije nastavio usavršavanje u ekonomskim naukama. Sticajem okolnosti, već posle srednje škole našao se u preduzetničkim vodama, radeći uz školovanje. Egzistencijom se vezao za modnu industriju, ali njegova iskrena ljubav uvek je bila muzika. Svira više instrumenata (harmonika, klavir), a kako sam ume da kaže, s obzirom na to da je potekao iz Bosne, sevdah je oduvek živeo u njemu.