in

Istina je da me Krivokapić nije konsultovao, ali SPORAZUM SNAŽNO PODRŽAVAM

Pokret za promjene (PzP) snažno podržava sporazum koji su potpisali nosilac liste “Za budućnost Crne Gore”, Zdravko Krivokapić, lider koalicije “Mir je naša nacija”, Aleksa Bečić i nosilac liste “Crno na bijelo” Dritan Abazović.

Ovoako bi, ugrubo, mogla da se interpretira objava prvog čoveka PzP Nebojše Medojevića, koji je na Fejsbuku pojasnio svoj stav oko juče potpisanog sporazuma o principima nove crnogorske vlade, sa kojim se međutim, i ako je suditi po komentarima koje je sam ostavljao na ovoj društvenoj mreži, isprva nije složio.

Vrlo brzo nakon što su oni dospeli i do medija, Medojević se ponovo oglasio.

– Istina je da me nosilac liste Zdravko Krivokapić nije konsultovao niti informisao, ali to je verovatno zbog toga što je on kao Crnogorac, suverenista i prozapadno i evroatlanski orjentisan političar, odlično znao da je tekst sporazuma 99 odsto identičan sa osnivačkim aktima PzP i našim programom – napisao je Medojević.

Naveo je i da je “strateški cilj PzP i DF ostvaren padom režima Đukanovića”, kao i da će “PzP glasati za svaku Vladu bez DPS”.

Nešto ranije, U prepisci na Fejsbuku, gde su mu pojedini građani poručili su da su prevareni, Medojević je odgovorio da je i sam zatečen potpisanim.

– I ja sam zatečen. Niko me nije konsultovao niti pitao. Ne znam kako će reagovati birači koji su glasali broj devet – napisao je Medojević.

VIDEO: Amfilohije grli Zdravka Krivokapića nakon objave preliminarnih rezultata u Crnoj Gori