in

IZGUBILI DVOJICU SINOVA ZA DVE GODINE: Tuga u porodici Stojković iz Suvog Dola, ovako je poginuli govorio o svom bratu pre dve godine

On je nastradao u saobraćajnoj nesreći. Poginuo je kao pešak u sudaru sa vozilom na regionalnom putu Vranje – Vladičin Han u selu Ranutovac.

M. S. je tada prebačen na PTO Zdravstvenog centra Vranje, gde je podlegao povredama. Nakon uviđaja Osnovno javno tužilaštvo naložilo je vanredni tehnički pregled vozila, obdukciju tela nastradalog mladića i zadržavanje do 48 sati za vozača “mercedesa”.

Nadležni kažu da je prema prvim podacima reč o krivičnom delu “teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja”.

Ono što sugrađani znaju jeste da se u istoj kući porodica najpre oprostila od mlađeg sina, te da je i on nastradao u saobraćaju. Naime, pre dve godine, mlađi sin, A. S. (33) nastradao je nakon što je u njegovom automobilu tokom vožnje eksplodirala plinska boca.

– Ono što mi znamo je da je ta boca eksplodirala, možda se on ugušio i pre paljenja automobila. Moj brat je bio jedan divan, mlad i vredan čovek. Niko za njega nikada nije rekao ružnu reč – rekao je tada brat M. S.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije