in

“JAUKALA SAM DA SPASIMO DECU” Poznato stanje muškarca povređenog prilikom pada aviona, meštani i dalje U ŠOKU

Muškarac star 59 godina koji je povređen prilikom pada vojnog aviona u ataru sela Brasina kod Loznice, primljen je u Opštu bolnicu Loznica sa brojnim opekotinama. U međuvremenu, šokirani meštani na licu mesta komentarišu kako se ovakva nesreća ne pamti.

– Muškarac je primljen u jedinicu intenzivne nege, svestan je, orijetisan, sa opekotinama grudnog koša, glave i ruku. Osim opekotina druge povrede nisu ustanovljene za sada – potvrđeno je za “Blic”.

Prilikom pada aviona jedan pilot je poginuo, a za drugim se i dalje traga. Meštanin koji je povređen našao se spletom nesrećnih okolnosti u dvorištu svoje kuće.

– Vitomir je bio u svom dvorištu kada se avio srušio! On je tada zadobio opekotine i komšija koji je čuo buku i video gust dim izašao je i našao ga. Odmah ga je prevezao u lokalnu bolnicu i on je zbrinut i za sada se ne zna da li je životno ugrožen – kaže jedan očevidac ove velike katastrofe za Kurir.

Avion je leteo iz Donje Borine gde je prema svedočenju meštanke umalo nije udario u njegovu kuću, nastavio je ka Vrasini, javlja reporter “Novosti”.

Foto: Mirjana Čvorić / RAS Srbija

pao avion Loznica 05 foto RAS Mirjana Cvoric

– Leteo je i okrenuo se između Ristića i Tanaskovića i pao je u potok. Nas troje je to gledalo! Izbegao je kuće, ja sam jaukala, celo selo sazvala, da pomognemo, decu da spasemo, eksplozija je bila nemoguća, udario je u malinjak. Borio se da ne udari u kuće, Meni je malo krov okrznuo – kaže meštanka.

Na našem blogu možete pratiti sve detalje u vezi ove nesreće iz minuta u minut.