in

JEZIVA TRAGEDIJA KOD BORA Majka i sin umrli u razmaku od par sati, ona poginula u udesu, njega lekari ZATEKLI MRTVOG

Jeziva tragedija dogodila se noćas kod Borskog jezera, u takozvanom Pirotskom naselju, a u razmaku od par sati umrli su majka i sin. Nesrećna žena nastradala je u udesu čekajući hitnu pomoć, a muškarca su lekari zatekli mrtvog.

Kako je potvrđeno “Blicu”, to se dogodilo oko ponoći.

Kako pišu “Novosti”, D. P. (51) je pozlilo, pa je njegova majka S. P. (70) pozvala Hitnu pomoć. Njih dvoje žive u vikendici blizu Borskog jezera, u razuđenom kraju, pa se ona dogovorila sa lekarima da izađe da ih sačeka, kako bi lakše našli put.

Nesrećna žena je ostavila sina i izašla. Čekajući lekare ona je i sama postala žrtva – iz pravca jezera pod velikom brzinom nju je, za sada nepoznati vozač, udario “fijat puntom”. Ona je od jačine udarca odletela desetak metara.

Stigla je u međuvremenu Hitna pomoć koja je pokušala da joj pomogne. Ubačena u vozilo na reanimaciju, doktori su činili sve što mogu, ali S. P. nije bilo spasa.

Lekari su odmah krenuli ka kući, kako bi bar pomogli sinu nastradale žene. Kada su ušli, zatekli su D. P. mrtvog. Nije uspeo da dočeka pomoć.