in

KRISTIJAN SKOČIO NA ZADRUGARKU, A ONDA USLIJEDILE JEZIVE PRIJETNJE: Policija dolazi po njeg, PRIJETI MU 12 GODINA ROBIJE – DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO

Načisto je poludio kada je čuo ovo…

Sinoć je u četvrtoj sezoni “Zadruge” došlo do neviđenog haosa između Kristijana Golubović i Marije i Miljane Kulić, kada je čak obezbeđenje reagovali ali i svi zadrugari, jer se Golubović zaletio na Mariju.

Miljana i Marija su nakon toga riješile da napuste Imaginarijum, napominjući da one sa njim kao žene ne mogu da se biju, što je izazvalo opšti kolaps i svađu, a sve je počelo vrijeđanjem Kristijanove supruge, jer su je Kulićke nazvale “daskom”.

Međutim, uoči svađe Miljana se u raspravi sa Kristijanom osvrnula na njegov sukob sa Stanijom Dobrojević i njegove navodne prijetnje smrću uživo u programu, pa spomenula opet njegovu suprugu:

– Onda, nije normalna, ako čeka tebe, koji si doživotni robijaš, ko zna još koliko godina robije te čeka, Stanija Dobrojević ti neće ostati dužna, pretio si smrću, to je ugrožavanje sigurnosti građana, za to možeš da ideš od osam do dvanaest godina u zatvor. – vikala je Miljana dok je voditelj pokušavao da smiri situaciju.

– K*rvinska sujeta je najgora – odgovorio je Kristijan.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu: