in

KUĆNI VIDEO JOJ RAZORIO ŽIVOT Zvezdi “Granda” pevačka karijera krenula nizbrdo, a onda se i razvela nakon 11 godina braka: PRELJUBA JE UČINILA SVOJE

Pevačica Sanja Stojanović po svemu sudeći nema sreće kada je ljubav u pitanju, ali i karijera. Samim pojavljivanjem u takmičenju za zvezdu “Granda” napravila je bum svojim kućnim videom.

Foto: Printscreen / RAS Srbija
Sanja Stojanović

Tada je krenulo sve nizbrdo, jer ju je javnost osudila zbog onoga što je radila sa svojim partnerom u krevetu i što je upravo taj čin ugledao svetlost dana.

Sanja je se pored toga prošle godine u decembru razvela od supruga sa kojim je bila u vezi od 2006. godine, a 11 godina u braku. Ipak, skandal je usledio kada je pevačicu prevario muž, a odnosi su dodatno pogoršani kada je prema pisanju domaćih medija u njenom životu nastala nova drama kada ju je, navodno, bivši suprug sa decom izbacio iz stana u novembru ove godine.

Sanju, koja je postala poznata kroz takmičenje “Zvezde Granda”, muž je tada navodno sa dvoje zajedničke dece izbacio iz stana u kojem su živeli.

Kako se tada navodilo, Sanja je u međuvremenu iznajmila stan u kojem će u budućnosti živeti sa decom, ali pošto taj stan i dalje nije sređen i još nije useljiv, oni su maltene ostali na ulici.

VIDEO: Zvezde Granda nova sezona