in

KULMINACIJA FRUSTRACIJE! Novak je uradio OVO u Americi, a kritičari su to samo čekali: ODVRATAN JE! /VIDEO/

Na pragu smo devetog meseca ove godine, a Srbin je i dalje neporažen…

Mnogi će reći da je tenis, baš kao i sport bio mesecima suspendovan, ali Novak Đoković i dalje predstavlja nerešivu enigmu za protivnike. Čak i kada je u bolovima, kada je iznerviran ili ne potpuno spreman. Uostalom, bolje od bilo koga drugog u ovom momentu to zna Rikardas Berankis koji je pognute glave nakon 7:6(2), 6:4 napusti teren u Njujorku.

Novak je do 19. pobede u kalendarskoj godini stigao nakon velike borbe (najviše sa bolom), a bilo je evidentno da se nervira što ne može da stigne neke vinere rivala. Tako je nastao ovaj snimak koji je izazvao dosta pažnje:

U momentima kada se Rodžer Federer oporavlja od povrede kolena, a Rafael Nadal ne želi da učestvuje na američkoj turniri, sva svetla teniske pozornice uperena su u našeg asa. Poznato je da je u Americi često nailazio na ljude koji su mu svašta dobacivali u prolazu, one koji su dolazili na tribine da navijaju protiv njega, pa ipak uvek je u Velikoj jabuci igrao sjajno. Ovog puta publike nema, pa gotovo svaka objava na kojoj se nalazi Srbin ima ogroman broj komentara.

Kao da čekaju i najmanju grešku, a onda kao po pravilu kreće serija komentara:

– Još jedan dokaz da nikada neće biti voljen kao Rodžer i Rafa

– Odvratan je!

– Kakav uzor mladima…

Naravno, ovo je samo bio povod za niz žustrih rasprava u kojima su dominirali snimci na kojima je Novak bio prikazivan u pozitivnom ili negativnom svetlu. Uostalom, ovo je samo jedan od primera, a gde god da se osvrnete biće mnogo, mnogo njih. Ne zaboravite, turneja u SAD je tek krenula, čeka nas veoma zanimljiv septembar!

VIDEO: Đoković upao na Džumhurov trening i napravio žurku