in

Lepi Mića ocrnio Pešićku! „Ima stomak od ALKOHOLA, ne sme da se skine jer joj se svi smeju!“

Lepi Mića ocrnio Pešićku! „Ima stomak od ALKOHOLA, ne sme da se skine jer joj se svi smeju!“

I dok svi hvale Jelenu Pešić da je jedina smerna i moralna zadrugarka, Zorica Marković i Lepi Mića ne mogu očima da je vide!

Zaratili na ‘krv i nož’!

Pevač tvrdi da bi se i ona i te kako skinula i imala se*s u Zadruzi da je sigurna u sebe i svoj izgled.

Čuo sam da Jeca Pešić odbija slikanje u kupaćem kostimu, kao šatro neće da se razgoliti, sramota je jer navodno nije starleta. E pa ja ću da vam kažem šta je zapravo prava istina. Ona ima neko bezvezno zdepasto dupe i napred stomačinu. Pa ona se sve vreme u rijalitiju na bazenu krila i vezivala nešto preko stomaka da joj se ne smeju. Pa u bazen je ulazila obučena. Ima viseći stomak od alkohola. Zubi su joj užasni za njene godine, a usta su joj prava septička jama – tvrdi Mića i nastavlja još žešće:

Ona se mnogo ufurala, misli da je mnogo bitna i poznata. Ona meni liči na prodavačicu bele tehnike. Misli da je Merlin Monro. Pokušala je da navata Marka Miljkovića, ali je i on šutnuo. Devojka ulazi u tuđe veze, meša se, a nema dečka ni na vidiku. Laže ljude da neće da se slika u kupaćem jer šatro nije ona iz te priče, a ne kaže da je sramota jer je ružno građena – rekao je za naš tabloid Mića koji je sigurno imao prilike da vidi Pešićevu u svim izdanjima dok su zajedno boravili u Beloj kući.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: Rajko Ristić