in

MANIJAK OSTAJE IZA REŠETAKA Pedofilu određen pritvor da ne ponovi krivično delo!

Osumnjičenom N.S. (48) iz Niša, koji je uhapšen zbog nedozvoljenih polnih radnji nad devojčicom starom 12 godina iz Niša, nakon saslušanja u Osnovnom sudu u Nišu određen je jednomesečni pritvor.

Kako je “Blicu” potvrđeno u Osnovnom sudu, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor zbog opasnosti da može uticati na svedoke ali i ponavljanja krivičnog dela.

Kako je „Blic“ pisao, N.S. je prvo saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu gde je iskoristio svoje zakonsko pravo i branio se ćutanjem, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudu da ga pritvori.

N.S. je uhapšen 23. avgusta jer je dvanaestogodišnoj devojčici iz Niša pokazivao pornografske sadržaje preko mobilnog telefona i dodirivao je po telu i polnom organu. On je stupio u kontakt sa devojčicom pre dva meseca, prema prvim pretpostavkama tako što joj je prišao na ulici, nakon čega su počeli da se viđaju.

Nisu se sastajali u stanu već se sa devojčicom uvek viđao napolju, na nišavskom keju i drugim mestima a slučaj su prijavili roditelji kada su posumnjali da se dešava nešto neuobičajeno.

Niška kriminalistička policija je brzo reagovala pa je N.S. identifikovan i stavljene su mu lisice. Za nedozvoljene polne radnje nad detetom zaprećena je kazna zatvora od šest meseci do pet godina.