in

“MASKIRALA SE DA JE NIKO NE PREPOZNA!” Prijatelj izdao TAJNU Laure Klark koja je izbacila Novaka sa US Opena, a OVIM POTEZOM izazvala novu buru!

Laura Klark, sudija koju je pogodio Novak Đoković na US openu, nakon čega je izbačen sa turnira, povukla se u ilegalu nakon čitavog događaja.

Dobila je medijsku pažnju kakvu nije nikada pre, a nakon što je otkriven njen Instagram profil, dobila je čak i pretnje smrću od zagriženih fanova.

O njoj se dugo ništa nije čulo nakon što je Novak izbačen, osim što je direktorka US opena Stejsi Alaster otkrila da nije očekivala da je mediji šikaniraju.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Sada je jedan od kolega Laure Klark otkrio da je nakon incidenta ona odlučila da se povuče i da se potpuno maskira, da je niko ne prepozna, prenosi “telegraf.rs“.

Kako je otkrio, ona je bila na terenu već posle 48 sati nakon incidenta sa Novakom, kada je imala preteranu reakciju, koja je sigurno uticala i na odluku organizatora da diskvalifikuju Novaka.

– Sudila je dva meča, uključujući nepoznati dubl na susednom mestu. Ali, ovo je radila inkognito Nosila je veliku maksu i navlačila kapu preko lica. Očigledno nije želela da je prepoznaju, što je razumljivo – otkrio je prijatelj.

Laura Klark

Foto: catwoman63 / Instagram

Laura Klark

Klarkova je nakon US opena otišla svojoj kući u Ovensboru u Kentakiju, pre toga je prijateljima rekla da je incident sa Đokovićem neće sprečiti da radi svoj posao koji toliko voli, ali je dobila i zabranu čelnika US opena da ne sme javno da govori o događaju sa Novakom.

VIDEO: Slavlje Đokovića nakon osvajanja Rima