in

MILOGORCI SE NALAZE U PAKLU: Sinovi Milovih funkcionera otimali lokale na ekskluzivnim lokacijama u Podgorici!

MILOGORCI SE NALAZE U PAKLU: Sinovi Milovih funkcionera otimali lokale na ekskluzivnim lokacijama u Podgorici!

Kako je Demokratska partija socijalista nedavno izgubila vlast u Crnoj Gori, tako polako počinju da se odmotava klupko kriminala koje je gušilo ovu primorsku državu. Istina polako počinje da izbija na videlo, pa je izvesno da će Milo Đukanović i njegovi saradnici morati da polažu račune za sva trodecenijska činjenja i nečinjenja.

Štaviše, to bi moglo da se desi i vrlo brzo, jer crnogorski mediji pišu kako bi zemlju uskoro mogla da potrese velika afera u koju su uključeni sinovi visokih funkcionera i ministara DPS-a zbog otimanja lokala u Podgorici!

Neki lokali su, kako nam je potvrđeno, otvoreni na državnom zemljišu, koje nije moglo nikako da pređe u privatno vlasništvo.

Nekoliko ugostitelja navodno je spremno da ispriča kako je vršen pritisak na njih da bi lokale predali u ruke deci funkcionera doskora vladajuće partije.

Reč je o lokalima koji se nalaze na ekskluzivnim lokacijama.

Takođe, posebno će biti utvrđeno poreklo novca kojim su ti lokali kupljeni.

– Sinovi visokih funkcionera DPS-a, nekima su očevi bili i ministri, postali su vlasnici lokala u kojima nisu poštovane mere NKT-a. Iako su zvanično zaposleni u državnim institucijama, oni su u posedu i većeg broja ugostiteljskih objekata. Interesantno je i da jedan broj tih lokala, nakon što je DPS izgubio izbore, više nisu otvarani, već su pod ključem – kaže izvor koji je upoznat sa detaljima o tome koje sve lokale deca funkcionera DPS-a imaju u svom posedu.