in

“MIŠEL JE LJUBOMORAN NA BOJANA I MENE” Miljana šokirala, a onda otkrila da je dobila POKLON od NJEGA

Miljana Kulić pozvana je na intervju pred samo “Izbacivanje” u kojem je govorila o Mišelu Gvozdenoviću i njegovom prijatelju iz spoljnjeg svijeta i aktuelnom zadrugaru Bojanu Saviću.

– Bojan i ja nismo par. Mi smo par u igrici. Što se njega tiče, uživam kad provodim vrijeme sa njim, šalimo se, zezamo se. Bolje da dam na značaju nekom ko je dobar, ko poštuje moju majku i dijete. I mene njegova mama podržava i njegova supruga, sjetili su se Željka. Njegova supruga i mama su napravile paket gdje je bio plišani meda, pidžama za Željka, čokolada, srce sa šljokicama… Baš sam se obradovala kada sam to vidjela – ispričala je Miljana.

– Ja sam pričala sa Bojanom, Mišelu je sinoć porodica rekla da mu je samo Kristijan prijatelj. Mišel je ljubomoran što Bojan i ja provodimo dosta vremena, njemu je krivo – istakla je Kulićeva.

Izvor:SD

ZADRUGARKA U LOŠEM STANJU, ON JE UDARIO PO GLAVI, KRV ŠIKLJALA NA SVE STRANE: Svi su u šoku, evo šta se desilo

Elena Stojčić, u puioni, iznijela je zadrugarkama stvari koje u Bijeloj kući do sada nije pomenula. Naime, objasnila im je svoj sukob sa sada već bivšim dečkom. Kako je spomenula, imala je sukob sa njim u klubu, gdje je izašla te večeri, a onda se on pojavio na vratima njenog stana.