in

MLADIĆ VOZIO SA 1,65 PROMILA ALKOHOLA U KRVI I IZAZVAO NESREĆU Poginuo muškarac, žena teško povređena

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5:50 u Sokobanji u ulici Prevelac nastradao je J. M. (67), dok je ženska osoba povređena.

Prema prvim saznanjima do nezgode je došlo kada je N. J. (18) u alkoholisanom stanju sa 1,65 promila alkohola u krvi u oštroj krivini izgubio kontrolu nad vozilom “reno klio” kojim je upravljao i prešao na saobraćaju traku kojom se iz susednog smera kretalo vozilo “fiat panda” kojim je upravljao J. M.

Tada je došlo do čeonog sudara kada se vozilo “fiat” panda prevrnuo na krov. U tom vozilu na mestu suvozača nalazila se V. M. (66).

Na licu mesta je brzo stigla hitna pomoć koja je povređene V. M. I J. M. odvela u KBC Niš gde je J. M. nakon prijema podlegao povredama dok je V. M. u kritičnom stanju.

Povređena žena životno ugrožena

V. M. (66) koja je teško povređena jutros u udesu u Sokobanji smeštena je u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju i neposredno je životno ugrožena.

-Pacijuentkinja diše spomntano ali ima teške politraume. Konzilijarno će se nadalje odlučivati o načinu lečenja i eventualnoj hirurškoj intervenciji, rečeno je „Blicu“ u KC Niš.