in

“MNOGI FAKTORI SU NAS PROMENILI, A JEDNO NE BIH TRPELA” Srpska glumica iskreno o braku sa mužem kog je upoznala u liftu, priznaje šta više NIJE ISTO

Glumica Jana Milić Ilić godinama je u skladnom braku sa producentom Mišom Ilićem, sa kojim ima sina Đorđa. Upoznali su se na nesvakidašnji način – u liftu, a roditelje jedno drugog upoznali su na dan samog venčanja.

Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Jana Milić Ilić sa suprugom

– Dokazano je da život nije film niti bajka. Istina je da se među nama sve nekako brzo odvijalo, ali samim tim je ostalo dosta prostora da se kasnije kroz brak upoznamo. Zajedno smo sazrevali, susretali se sa izazovima i odolevali im. Neminovno je da su nas brojni spoljašnji faktori, kao i uloga roditelja, promenili, sve je to uticalo na nas i na ljubav, stoga je nemoguće da očekujemo da ona izgleda kao na početku ili kao u filmovima i knjigama, jer je zapravo neprestana borba – rekla je Jana Milić Ilić iskreno za “Story”.

Na pitanje do koje granice smatra da čovek treba da ide kako bi spasao brak, glumica kaže:

– Ako ljubav i volja među partnerima i dalje postoje, treba da urade sve. Najlakše je okrenuti se i otići. Ljudi najčešće zaboravljaju da su se venčali da im bude lepo, da ujutru kada ustanu, jedno drugome vraćaju osmeh na lice. Sve češće im, međutim, postaje mučno da se s posla vrate kući. Mislim da nikada ni iz kog razloga ne bih mogla to da trpim, niti bih dozvolila da u borbi za opstanak braka izgubim sebe.

VIDEO: Jana Milić Ilić: Odbijala sam poslove da bih se posvetila porodici