in

MUŽEVI SU JE BESRAMNO VARALI, A BILA JE NAJLEPŠA Želela ju je cela Juga, odabrala je RIBARA i sa njim proživela pakao

Prelepa Splićanka Ana Saso bila je predmet požude mnogih muškaraca bivše Juge, ali ipak, u ljubavi nije imala sreće.

Ana je 1982. godine ponela titulu mis Jugoslavije, a na izboru za mis sveta ušla je među 15 najlepših. Radila je kao manekenka širom sveta, ali je na ovim prostorima i dalje pamte po seksi reklami za osvežavajuće piće na kojoj skakuće u vodi, a na sebi ima samo mokru majicu.

Kada je postala i zvanično najlepša, Ana je stekla ogromnu popularnost, ali to joj nije donelo sreću u ljubavi.

Manekenka je bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem. On je vozio prvi “porše” u Splitu, bio je u šemi s Doris Dragović i za tridesetak godina otvorio je desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Poginuo je pre par godina u saobraćajnoj nesreći.

Bila je u braku i sa Igorom Franceskijem. Ribar i pravnik je besramno varao i šetao mlade devojke po centru Splita. Ostavila ga je, a dve godine posle razvoda Franceski je uhapšen jer su se u njegovom stanu devojke iz jedne organizovane grupe prostituisale.

Poslednja informacija je da je Ana u vezi sa lekarom, ali ona nikada o tome nije pričala. Ono što je činjenica jeste da i u svojoj šestoj deceniji izgleda fenomenalno, a dokaz su fotografije koje neretko kači na društvene mreže.