in

NA IVICI JE – Gagi redovno ide kod PSIHIJATRA! Đogani skroz PUKAO zbog PORODIČNIH PROBLEMA, priznao sve o odnosu Atijasove i Lune! (VIDEO)

NA IVICI JE – Gagi redovno ide kod PSIHIJATRA! Đogani skroz PUKAO zbog PORODIČNIH PROBLEMA, priznao sve o odnosu Atijasove i Lune! (VIDEO)

Denser i bivši zadrugar Gagi Đogani po napuštanju rijalitija potražio je pomoć psihijatra i toga se ne srami da prizna, a sada je sa ekipom emisije “Premijera” podelio svoje utiske posle svega.

Ostale su mi još jedno dve, tri seanse. Pomogao mi je dosta psihijatar, ali vreme čini svoje – rekao je Gagi, a zatim dodao da je nedavno razmišljao o svom učešću u “Zadruzi 3”, te je istakao da je ponosan na sebe:

– U nekim situacijama moram da pohvalim sebe i kad me sretnu ljudi kažu mi da sam se dosta dobro držao, da sam dobar bio, da sam bio miran, nisam ni znao to do pre nekih desetak dana kad sam sve klipove pogledao i stvarno sam ponosan na sebe – kaže on.

Gagi je otkrio i šta sada, nakon svega, misli o svojoj bivšoj supruzi Anabeli Atijas, sa kojom je u Beloj kući imao najgore svađe.

– Kao ženu, kao majku moje dece, kao čoveka i prijatelja je poštujem, ja sam to pokazao i unutra. Par puta sam joj i prišao i rekao da je nasrnula na nešto što nije trebalo da uradi. Pokušavao sam na neki način da joj se približim, da joj dam do znanja i da joj kažem da mora da spusti loptu i da uspostavimo neki dobar odnos i da sve rešimo na neki način – istakao je Gagi.

TV Pink printscreen

On je otkrio i da mu veoma teško pada jer Anabela i Luna Đogani ne razgovaraju, ali se nada da će se sve srediti.

– Sve nas pogađa i mene i Lunu, ja gledam da izbegavam da pričam o tome. Situacija nije kako treba. Voleo bih da jednog dana sve bude kako treba, a kad će to sve biti ne znam – naveo je Đogani.

Detaljnije pogledajte u nastavku.