in

“NAGLI PLAČ POKAZUJE NJEN OČAJ”

Nekadašnji par Andželina Žoli i Bred Pit ne pritiska kočnice kada je u pitanju bitka za starateljstvo nad decom, čemu svedoči i javni odgovor slavne glumice nakon optužbi Pita da želi da ga odvoji od dece. Za to vreme, svet bruji o novoj Bredovoj devojci.

Foto: Profimedia / RAS Srbija
Anđelina Džoli

Nakon što je poznata glumica zatražila odlaganje suđenja jer je saznala da je sudija privatno prijatelj njenog bivšeg muža Breda Pita, nekada najveći holivudski zavodnik optužio je bivšu suprugu Andželinu Žoli da je namerno odložila odluku suda o starateljstvu nad njihovo šestoro dece. Međutim, njen advokatski tim odgovorio je na ove optužbe.

– Sve što moj klijent traži jeste pošteno suđenje zasnovano na činjenicama, bez posebne privilegije za jednu stranku. Jedini uslov zahvaljujući kojem stranke mogu da veruju suđenju je da obezbede transparentnost i nepristrasnost za sve učesnike – izjavila je Andželinina advokatica.

Bredov tim ima jasno formiran stav kada je u pitanju ovaj Andželinin postupak, a advokati popularnog glumca su čin njegove bivše supruge okarakterisali kao slabo prikriven pokušaj odlaganja razmatranja veoma duge odluke o starateljstvu. Po njihovom mišljenju, Žolijeva se boji da presuda možda ne bude donesena u njenu korist.

Bred Pit Foto: Profimedia / RAS Srbija
Bred Pit

– Nagli plač Žolijeve pokazuje njen očaj i lošu veru da će izvući ono što želi i uz to ne poštuje proceduralna pravila koja imaju za cilj da se pomire sukobljene strane i pronađu zajednički jezik. Nažalost, one koje najviše povređuje Andželinina transparentna taktika su njena deca, koja su i dalje uskraćena za konačno rešenje i normalnu raspodelu vremena sa ocem i majkom – stoji u Pitovom pravnom odgovoru nakon Andželininog odlaganja suđenja.

A s druge strane sudski spor ne sprečava popularne glumce da popravljaju odnose nakon teškog razvoda. Bred je često primećivan u Anđinoj kući, gde provodi vreme sa svojim naslednicima, međutim, to nije slučaj kada su njegovi roditelji u pitanju.

Naime, Pitova deca nisu videla njegovog oca i majku mesecima, upravo jer se Žolijeva tome protivi.

Bred Pit, inače, kako pišu strani mediji ima novu devojku.

Reč je o Nemici Nikol Poturalski (27), koja se bavi modelingom, a njih dvoje uslikani su zajedno pre dva dana na aerodromu u Francuskoj.

VIDEO: Bred Pit posvećuje Oskar deci