in

“Ne daj bože da na sebi imaš 100 evra”

Glumica Lidija Vukićević neretko objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama, komplimenti se nižu, a kad se nađe neka kritika, ona se ne libi da odgovori.

Foto: M.Mitrović / RAS Srbija

Lidija Vukićević

Ovog puta se oglasila na svom Instagramu porukom:

– Koliki idiot moraš da budeš od nula do beskonačno da ti svrha postojanja budu original, firmirane stvari. Ispraznost i tupavost ne priliče čoveku od sadržaja, jer čovek je iznutra, a ne spolja. “Samo duhovni život je pravi život, sve ostalo je stvar” – Vladika Nikolaj – poručila je ona, pa nastavila:

Lidija, objava na Instagramu

Foto: instagram/lidijavukicevic / Instagram

Lidija, objava na Instagramu

– A ne daj bože da na sebi imaš 100 evra… Onda si lopov, kriminalac i sve ostalo. Ajmo Srbi da budemo ljudi!

Inače, Lidija je u julu napunila 58 godina, međutim, ne krije da taj broj ponosno nosi.

– Imam takav odnos prema vremenu i za mene su godine stvarno samo broj. Nikada ih nisam ni krila, jer su za mene to samo obični brojevi, kao recimo i sat koji se vrti ukrug, i ne znače ništa. Vreme merim prema događajima, emocijama i drugima reperima, i onda se osećam i lepše. Oduvek sam tako posmatrala vreme i onda kad vidim koliko je godina prošlo od nekog događaja, začudim se i ne mogu da verujem. Meni je sve kao da je bilo juče i takva sam jednostavno – ne patim što prolazi vreme, već gledam da uživam u njemu. Samim tim i svaki svoj rođendan doživljavam kao dar od Boga i zahvalnicu što sam živa i zdrava – iskrena je Vukićevićeva bila za “Blic”.