in

NEĆETE MOĆI DA JE PREPOZNATE! Anja Todorović danas ima ogromne obline, a evo kako je izgledala kad se borila sa ANOREKSIJOM! SAMA KOST I KOŽA

Akutelna učesnica rijaliti programa “Zadruga 4”, Anja Todorović redovno ističe da novac zarađuje putem društvene mreže Instagram gdje ima veliki broj pratilaca.

Na ovoj platformi, Anja je skrenula pažnju i zbog svojih fotografija na kojima su uglavnom u prvom planu njena velika zadnjica, ali i bujne grudi.

Ipak, nekada je Anja izgledala potpuno drugačije, pa je tako ova takmičarka bila drastično mršavija nego što je to slučaj danas. Podsjetimo, za portal Pink.rs nedavno se oglasio i njen otac Ljubinko koji je istakao da je Anja imala problem s anoreksijom, zbog čega su oni proživljavali pakao.

-Anja je u jednom periodu umislila da je debela. Tada je bila treća godina srednje škole, znam da je otišla u Italiju, gdje je bila pet-šest dana. Kad se vratila iz Italije, izašla je iz autobusa, a ja sam se uplašio! Tad je imala oko 42-43 kila, kost i koža, to je bila ona faza da mi, kao roditelji, više nismo znali šta da radimo! Prehladila se jedno veče, klasična prehlada, međutim slab organizam ni to nije mogao da podnese. Krenula je do kupatila, ali je pala nasred hodnika. Samo sam je uhvatio, uzeo u ruke, pokušao da je osvijestim vodom, ubacio u auto i najbrže što sam mogao odveo u Dom zdravlja – rekao je Ljubinko Todorović

Na fotografijama iz tog perioda, koje je Anja tada objavljivala na Instagramu, vidi se da je ova zadrugarka bila veoma mršava, a gotovi i da nema svih onih atributa koje danas ističe i s kojim se ponosi.

Izvor:Pink