in

NESTABILNO STANJE MALE SOFIJE (4) Otkazan transport za Beograd devojčice čiji su roditelji i sestra stradali

Današnji medicinski transport četvorogodišnje devojčice sa Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske iz Banjaluke za Beograd otkazan je zbog njenog nestablinog zdravstvenog stanja, rekao je Srni direktor Helikoperskog servisa Boban Kusturić.

– Helikoper Helikopterskog servisa Republike Srpske danas je krenuo za Beograd, ali je, prema preporuci lekara iz pratnje, četvorogodišnja pacijentkinja vraćena na UKC u Banjaluku – naveo je Kusturić.

Reč je o devojčici Sofiji Livnjak iz Teslića čije su majka i sestra stradale u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 15. avgusta.

Otac Zoran preminuo je juče od posledica zadobijenih u ovoj nesreći. Ovim se broj nastradalih u nesreći povećao na troje članova iste porodice.

Naime, u nesreći su poginule Zoranova supruga Svjetlana Livnjak (37) i ćerka Dragana Livnjak (19). Podsećamo da je nesreću skrivio Goran Bijelac (20) koji se svojim “audijem” zakucao u “fijat” u kojem je bila porodica Livnjak.

Dobojsko tužilaštvo nakon saslušanja pustilo je na slobodu osumnjičenog iako je utvrđeno da mu je još ranije oduzeta vozačka dozvola zbog prebrze vožnje.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća u opštini Ribnik