in

NEUREDNA KOSA SVEZANA U REP, LICE BEZ ŠMINKE

Glumicu Mišu Barton paparaci su uhvatili u neočekivanom izdanju u centru Los Anđelesa.

Foto: Profimedia

Miša Barton

Naime, zvezda tinejdž serije “O.C.” u providnom džemperu i trenerci je izašla iz prodavnice i sa pićem u ruci čekala nekoga.

U jednom momentu je odlučila da sedne i na stepenicama, te se tada moglo videti da nije imala ni šmike na licu, dok joj je kosa neuredno bila svezana u rep. Mnogi komentarišu da je u ovom izdanju nikada ne bi prepoznali da su je sreli na ulici.

Miša je rođena u Londonu, ali se preselila u Ameriku kada je imala pet godina. Počela je da glumi tri godine kasnije, i pojavila se u hit filmovima “Šesto čulo” i “Noting Hil”. Zatim je dobila ulogu u seriji “Okrug Oranž” koji ju je vinuo među zvezde. Ipak, njena karijera krenula je nizbrdo zbog glumičinog preterivanja sa izlascima.

Godine 2007. uhapšena je zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a dve godine kasnije imala je nervni slom i zadržana je na psihijatriji pošto je pretila da će da se ubije.

Miša Barton

Foto: Profimedia

Miša Barton

Godine 2009. njena kuća je prodata na aukciji pošto glumica nije platila hipoteku pet meseci. Istovremeno dobila je tužbu od producenata filma “Promoted”, koji su tvrdili da su joj unapred platili honorar za angažman u filmu, ali da se ona nikad nije pojavila na snimanju.

Potom ju je tužio i stanodavac kojem nije plaćala kiriju za stan u Njujorku. Zbog svega ovoga, veruje se da je Miša ostala bez doma i bez novca.

Njen odnos sa majkom takođe ima dugu i burnu prošlost. Ona je svoju majku Nualu tužila 2015. godine tvrdeći da ju je prevarila i da joj je ukrala novac, dok ju je prošle godine optužila da namerno sprečava prodaju njihove zajedničke vile na Beverli Hilsu vredne sedam miliona dolara. Tvrdila je i da su je roditelji izbacili iz kuće i da je ne puštaju da se približi imanju. Slučaj je okončan kada su se glumica i njena majka nagodile i kada je Nuala pristala da proda kuću.

Nuala je godinama bila menadžerka svojoj ćerki, dok je ona nije optužila da je pohlepna. Miša je u tužbi navela i da ju je majka lagala koliki su joj honorari u filmovima i da joj je davala manje nego što je zaradila, te da je pod njenim imenom otvarala butike i prodavala modne kolekcije, od kojih glumica nije videla ni dinara.

Sa druge strane, Nuala je ćerkine optužbe nazvala besmislicom. Obe već godinama imaju finansijske probleme.

VIDEO: Margo Robi – od konobarice do holivudske dive