in

NJENE SLIKE NE POSTOJE, rodila mu je troje dece i DALEKI SU ROĐACI! Ona je NAJVEĆA MISTERIJA Habibovog života

Habib je takvu odluku doneo na zahtev majke, a jedan od razloga odlaska u penziju je i smrt njegovog oca, koji mu je bio trener i vrlo bitna figura u njegovom životu.

O njegovom privatnom životu zna se veoma malo, a gotovo ništa o njegovoj supruzi!

Dugo se čak nije znalo ni njeno ime, ali je potvđeno da se zove Patimat. Još ne postoji njena slika na internetu, a jedina njihova zajednička fotografija je sa venčanja.

Ipak, na njoj je Patimat pod velom i uopšte se ne vidi ni njeno lice ni njena figura. Ova fotka je bila predmet provokacije od strane Konora Mekgregora koji je jednom prilikom na društvenim mrežama napisao:

– Tvoja žena je peškir – aludirajući na njeno oblačenje.

Zna se da Patimat strogo poštuje šerijatski zakon i nikada nije nepokrivena van kuće. Habib se oženio sa njom 2013. godine, a ljubav potiče iz rane mladosti.

Njih dvoje dolaze iz istog sela, a znaju se još iz školskih dana. Sedeli su zajedno u klupi u školi, a iz dugog prijateljstva razvila se ljubav.

Zanimljivo je da Patimat nije menjala prezime kada se udala, jer se već prezivala Nurmagomedova! Habibova suruga je daleka rođaka najboljem MMA borcu današnjice.

Njihovo venčanje 2013. godine bilo je ogromno i luksuzno, a po navodima porodice bilo je prisutno preko 4.000 zvanica. Habib i Patimat za sada imaju troje dece i pretpostavlja se da je ovo ona, na ovoj fotografiji:

Foto: Tviter / screenshot

Patimat i Habib Nurmagomedov

VIDEO Jokićeva svadba: Prvi ples mladenaca