in

Nove Honor Choice bežične slušalice

Honor koji je najavio svoju novu Choice seriju izbacio je prve slušalice sa ovom oznakom. Imaju autonomiju baterije od šest sati, a njihova kutijica koja je ujedno i punjač daje još 18 sati korišćenja.

Honor Choice True Wireless slušalice omogućuju i četiri sata razgovora sa jednim punjenjem. Lagana kutijica omogućuje punjenje tri puta u punom kapacitetu, što pruža dodatnih 18 sati korišćenja.

Inače, u pitanju su klasične pametne wireless slušalice koje reaguju na dodir. Imaju opciju potiskivanja buke, koja može da se aktivira po želji. Drajver zvučnici kompozitne dijafragme veličine sedam milimetara obezbeđuju ovom modelu istovremeno izuzetno jasan i kvalitetan zvuk uz efikasno ublažavanje buke iz okruženja tokom poziva ili slušanja muzike.

Povezivanje ide putem Bluetooth v5.0 veze, uz korišćenje ekstra štedljivog moda Bluetooth veze a imaju brzinu odziva od 130 milisekundi, što ih čini pogodnim i za gaming.

Honor Choice bežične slušalice pružaju sve što očekujete od dobrog i modernog para slušalica, ne samo kada su u pitanju funkcije i performanse, već i praktičan dizajn koji pruža udobnost za celodnevno nošenje i odlično ležanje u uvetu pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Otporne su na vodu i prašinu u skladu sa IP54 seritifikatom.

Ovaj model dostupan je od sutra i kod nas a cena im je 5.999 dinara.