in

Osećala sam se kao da je neki veliki koncert

Pevačica Maja Berović pre dva meseca objavila je svoj novi album, a pre nekoliko nedelja stala je i prvi put pred publiku i zapevala svoje nove hitove.

– Napokon sam u Švajcarskoj imala prvi nastup nakon objavljivanja albuma i bila sam jako srećna. Radovala sam se kao da idem na neki ogromni koncert pred ne znam koliko hiljada ljudi. Bilo mi je bitno da samo stanem pred publiku i zapevam svoje nove pesme kako bih čula kakva je njihova reakcija. Moram priznati da sam oduševljena i da je sve onako kako sam i zamišljala – rekla je Maja u „DeToxic“ emisiji koja se emituje na najgledanijoj regionalnoj muzičkoj televiziji „Toxic“ ponedeljkom, sredom i petkom u 12, 15, 18 i 00 časova.

Šta je još Maja pričala pogledajte ovde.

Osim ove emisije, na Toxic TV kanalu možete među prvima pogledati premijere pesama i spotova, kao i snimke iza kamera, a u narednom periodu i nove emisije u produkciji Toxic-a. Toxic TV pratite putem MTS IPTV platforme na poziciji 115, Supernove, Radius Vektora i Kopernikusa na poziciji 21, kao i Arena Cloud aplikacije koja je besplatno dostupna za android i iPhone uređaje na Google Play i AppStore servisima.