in

Otkriveni potresni detalji životne drame učesnice Zadruge 4

Učesnica “Zadruge 4” Dragana Mitrović Spasojević iza sebe ima bolnu prošlost, što je otkriveno pre dve večeri kada je Lepi Mića pred svima rekao da je Dragana izgubila dete, a sada su u javnost dospeli novi detalji.

Foto: screenshot tv pink / screenshot

Dragana Mitrović Spasojević

Novosađanka Dragana Spasojević Mitrović, koja je pre tri dana uselila u “Zadrugu 4”, preživela je pravu životnu dramu jer je godinama trpela porodično nasilje, piše “Alo”.

Kako se navodi, zbog fizičkih napada koje je trpela od supruga porodila se prevremeno, u šestom mesecu trudnoće, ali je nažalost njena beba preminula.

– Dragana je doskora bila u braku u kojem je trpela nasilje. Njen bivši suprug, koji je pevač po zanimanju, tukao ju je gotovo svakodnevno, čak i kada je bila trudna – naveo je izvor pomenutog lista i dodao da je Dragana zbog toga doživela prevremeni porođaj.

Milica Kemez i Dragana Mitrović Spasojević, svađa u Zadruzi 4

Foto: screenshot tv pink / screenshot

Milica Kemez i Dragana Mitrović Spasojević, svađa u Zadruzi 4

– Bila je u šestom mesecu trudnoće kada se to dogodilo. Doživela je ogroman stres zbog batina koje je toga dana dobila, pa je završila u bolnici. Kada je stigla, porođaj je već počeo, a lekari nikako nisu mogli da ga spreče. Porodila se tri meseca pre vremena i rodila živu bebu. Nažalost, nakon 24 sata, dete je preminulo, a Dragana se nikada nije oporavila od tog gubitka. Mesecima je bila u depresiji i krivila je sebe za to što joj se dogodilo. Nikuda nije izlazila i ni sa kim se nije družila, a kada se malo oporavila, smogla je snage da podnese zahtev za razvod od supruga – dodao je izvor.

Čitavu priču potvrdila je i Draganina prijateljica Tanja.

– Tačno je to što ste saznali. Dragana nažalost jeste prošla kroz pakao sa bivšim suprugom i jeste joj dete preminulo. To se sve desilo pre pet godina i, iako se trudila da krene dalje, sve to je ostavilo traga. Ona sada nema nikoga, ima 33 godine i nadam se da će joj ova “Zadruga” pomoći da iz sebe izbaci sve što joj je na duši, a da će izaći iz nje mnogo jača i srećnija – rekla je Tanja.

VIDEO: Andrea Anđelković ušla u Zadrugu