in

Ova dva HOROSKOPSKA ZNAKA SU INTELIGENTNIJA od drugih, poznati su kao NAJBOLJI LJUBAVNICI I ZAVODNICI!

Ova dva HOROSKOPSKA ZNAKA SU INTELIGENTNIJA od drugih, poznati su kao NAJBOLJI LJUBAVNICI I ZAVODNICI!

Dva horoskopska znaka ističu se po svojoj nadprosečnom inteligencijom – vodolija i škorpija. Astrolozi tvrde da su ovo najpametniji horoskopski znaci i da njihova pamet proizilazi iz dva ključna razloga.

Ljudi rođeni u znaku vodolije imaju najviši nivo analitičke inteligencije, koja se meri kognitivnom sposobnošću i visokim stepenom IQ. Osobe rođene u znaku škorpije krasi više pronicljiva inteligencija, oni su najbolji u realnom procenjivanju i razumevanju sveta u celini.

– To ne znači da ostali horoskopski znakovi nisu inteligentni. Jesu, ali na svoj način. Blizanci i vage imaju mnoštvo mentalnih sposobnosti – objašnjava Nel Krabtri, astrolog.

Sa druge strane, rakovi i ribe su najbolji u emocionalnoj inteligenciji i oni izvrsno prepoznaju i rasuđuju svoje i tuđe osećaje.

Zemljani znakovi, bik, devica i jarac iskazuju praktičnu inteligenciju, dok vatreni znakovi, ovan, lav i strielac imaju tendenciju da bidu najintuitivniji u Zodijaku. To ih čini savršenim materijalom za rukovodeće pozicije u poslu.