in

“OVO JE VARVARSTVO, NEMAJU ŠTA DA TRAŽE NA NAŠEM TLU” Ćerka se vratila da se pomire, a oni je pretukli i POLOMILI JOJ REBRO, sada će brutalna porodica iz BiH biti PROTERANA

Porodica bosanskih Muslimana, koja je prošle nedelje brutalno pretukla ćerku (17) jer je u vezi sa Srbinom (20) biće proterana iz Francuske, objavio je ministar unutrašnjih poslova ove zemlje, Žerald Darmanen.

Nesrećna sedamnaestogodišnjakinja je od posledice prebijanja zadobila prelom rebra, a po telu su vidljive višestruke modrice.

Dok istraga još traje, ministar Žerald Darmanen upozorio je da će devojčin otac, majka, ujak i tetka biti deportovani nakon što slučaj “napusti sud”.

– Oni će biti vraćeni na granicu jer nemaju razloga da budu na našem tlu – napisao je na svom Tviter nalogu..

Slučaj je počeo pre nekoliko meseci kada je tinejdžerka, koja je 2017. godine došla u Francusku iz Bosne i Hercegovine sa porodicom, tajno počela da se viđa sa “mladićem hrišćaninom”.

Bojeći se odmazde svoje porodice, devojčica je 13. avgusta pobegla da živi sa 20-godišnjim mladićem. Četiri dana kasnije pristala je da se vrati zajedno sa mladićem i njegovim roditeljima u porodičnu kuću kako bi pokušala da se pomiri sa porodicom.

Međutim, kako je ispričala policiji, umesto toga članovi porodice su je napali – rođaci su je udarali i udarali u glavu i telo, piše “Dailymail”.

Foto: RAS Srbija

Devojka tvrdi da je njen otac potom uzeo par makaza i zamolio ujaka da joj odseče kosu. Njen dečko je istrčao iz kuće i pozvao policiju, koja je nedugo zatim stigla na lice mesta.

Porodica devojke optužena je da je pokušavala da sakrije ovaj jezivi incident od policijskih službenika, koji su ih na kraju i uhapsili i to oca, strica, majku i tetku.

Njih četvoro je optuženo za nasilje nad maloletnicom, dok je devojčica stavljena pod socijalnu zaštitu.

Slučaj je izazvao ogorčenje na društvenim mrežama, a ministarka za državljanstvo Marlen Skijapa je rekla da porodicu treba da bude “sramota”.

Ministar Darmanen je napad opisao kao “varvarstvo” i obećao “najstrože sankcije” – pre nego što je rekao da će porodica biti deportirana.