in

Pedofil se preko Fejsbuka predstavlja kao POLICAJAC, devojčici tražio da mu pošalje GOLE SLIKE

N.S. sa prebivalištem u Kragujevcu, lažno se predstavljajući kao policajac, slao je gnusne poruke na fejsbuk profil navodne trinaestogodišnje devojčice, koju su napravili članovi organizacije “Stoppedofiliji SP”.

Kako navode lokalni mediji iz voog grada, sredovečni muškarac je od “maloletnice” tražio njene gole slike i video snimke, a identifikovan je kada joj je poslao svoju fotografiju.

Od uobičajenog upoznavanja predatora i “maloletnice” i razmenivanja nekoliko poruka, lažni pripadnik tzv. kosovske policijske službe delovao je naizgled bezazleno, piše portal iKragujevac.

– Koliko imaš godina? – upitao je maloletnicu.

-13 i po – odgovorila je ona.

-Voliš mlađe curice? – upitala je “devojčica” policajca predatora, na šta je on odgovorio:

-Da. Ali tebe iskreno čekao bih i da oženim.

– Od koliko godina mlade? Mlađe od mene? – insistirala je “devojčica”.

– Ne – rekao je ovaj predator.

Nakon pitanja maloletne diverzije devojčice, policajac je prešao na sve vulgarniji rečnik i tražio od nje da skine odeću i snimi se, nakon čega je usledila prepiska u kojoj predator pokazuje svoje pravo lice.

– Slikaj se. Kad ćemo se gledati? Pošalji neku izazovnu sliku – tražio je predator.

– Moram oprati sudove. Šta je izazovna slika? – pitala je devojčica, na šta joj je on dao eksplicitan odgovor.

Posle nekoliko razmenjenih poruka, devojčica ga je upitala:

– Ti si policajac?

– Pa šta – odgovorio je on i nastavio da joj šalje gnusne poruke.

Prema uobičajenoj šemi razgovora, diverzija devojčice zatražila je od policajca da joj pošalje jednu sliku sa poljupcem, što je ovaj i učinio, nakon čega su ga identifikovali lovci na pedofile iz organizacije „Stoppedofiliji SP“.

Na Fesjbuk profilu policajca tzv. kosovske policije N. S. vidljive su fotografije na kojima ponosno pozira sa policijskom značkom.

– Dotična osoba je u razgovoru sa diverzijom potvrdila da je policajac. Uvidom u fotografije sa njegovog Fejsbuk profila stiče se utisak da je u pitanju pripadnik tzv. kosovske policijske službe. Međutim, proverom smo utvrdili da je značka lažna i da se lažno predstavlja, što smo otkrili nakon ostvarenog kontakta sa tzv. kosovskom policijskom službom. Takođe, javio nam se i određeni broj ženskih osoba koje su imale problema sa njim, u realnom i virtuelnom svetu – rekli su iz organizacije „Stoppedofiliji SP“.

Prepiska sa maloletnom diverzijom devojčice biće predata nadležnim organima.