in

PODVODIO IH GOSTIMA, PA IH DRŽAO ZATOČENE U KUĆI Bludni ugostitelj iz Novog Pazara mesecima maltretirao 4 devojke, jedna POBEGLA i sve ispričala policiji

Devojke iz Srbije koje je Novopazarac H. J. (67) držao zarobljene u svom ugostiteljskom objektu, starosti su 21, 22, 25 i 36 godina. Ugostitelj ih je prisiljavao da pružaju seksualne usluge gostipa njegovog lokala, a poslednjih dana držao ih je zatočene u svojoj kući.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo trgovine ljudima, njemu je određeno policijsko zadržavanje.

Prema nezvaničnim informacijama, devojke su angažovane da u lokalu navodno igraju i plešu, a neke su bile prijavljene kao promoteke.

Devojke su iz različitih gradova Srbije, a u Novi Pazar su došle jer su dobile posao kao hostese i konobarice u lokalukoji se nalazi u naselju Hadžet i tu su radile su već nekoliko meseci.

Prema nezvaničnim informacijama “Novosti” devojke se nisu žalile na zatočeništvo i podvođenje gostima dok im je gazda redovno izmirivao plate, a odlučile su da ga prijave kada im je “zakinuo” poslednju zaradu.

Jedna od zarobljenih devojaka uspela je da pobegne i ode u novopazarsku policiju i sve prijavi.

Ona je, kako pišu “Novosti”, izjavila da im je gazda pretio i oduzeo im lična dokumenta. Njenu priču kasnije su potvrdile i ostale tri devojke.

VIDEO: Hapšenje zbog prostitucije u Beogradu