in

“POKAZAĆE SE KO JE OVDE ZAPRAVO KRIMINALAC” Halid je optužen za pranje novca i prevare, a njegov prijatelj tvrdi da mu je sve PODMETNUTO

Halid Muslimović optužen za pranje novca i mlaverzaciju, od strane Sonje Bašić iz Melburna, koju je Halid upoznao 2015. godine.

Foto: Goran Šurlan / RAS Srbija

Halid Muslimović

Juče u toku dana navodno je podneta krivična prijava u Tužilaštvu BiH za pranje novca i prevara koju je zvanično potvrđena od “Glasa Srpske” u SIPA. Sada se oglasio i Halidov prijatelj na ovu temu.

– Tužilaštvo je odbilo krivičnu prijavu protiv Halida, zbog nedostatka dokaza za to što se priča. Sanja je juče saslušana, i iznela je gomilu laži i neistina na račun pevača zbog čega je podneta krivična prijava protiv pomenute. Ona se Halidu predstavila kao bankar, a ona je običan narkoman i ležala je u zatvoru 7 godina zbog prevara mnogih ljudi. U krivičnom delu za koje se tereti umešan je i advokat iz Banja Luke M. B. što je sve dokazano na sudu i samo se čeka presuda koje se ona najviše plaši. Ona je pokušala da falsifikuje izveštaje transfera novca zajedno sa pomenutim advokatom, a juče na sudu nisu imali orginalna dokumenta već su priložili kopije sa interneta, za koje se dodatno teretiti kao podmetanje sudu lažnih dokumenata – govori prijatelj pevača koji želi da ostane anoniman javnosti, piše “Alo”.

– Halid Muslomović je podneo krivičnu prijavu protiv pomenute Sonje Bašić, i tužilaštvo vodi istragu. Angažovan je tim advokata u Australiji koji će takođe raditi na ovom slučaju kako bi se dokazala pravda, i pokaže ko je zapravo ovde kriminalac – dodaje on.

VIDEO Prevare poznatih