in

PORODIČNA DRAMA NE PRESTAJE – Bivša žena pevača se udala tajno za drugog, a neće da ode

Nakon što je u javnosti procurela informacija da se poznati muzičar Fil Kolins bori da izbaci bivšu suprugu, Orijanu Kevej, iz svog doma nakon što se ona tajno udala za drugog, izgleda da atraktivna plavuša ni malo ne haje za svoje postupke.

Foto: Profimedia

Fil Kolins, problemi sa bivšom

Naime paparaci su uslikali Orijanu kako ponosno šeta sa svojim novim suprugom Tomasom Bejtsom, koji je 15 godina mlađi od nje, dok joj na ruci sija dijamantski prsten.

Oni su zajedno bili u šopingu, usput se držali za ruke i pokazali da ne haju za optužbe Kolinsa koji tvrdi da ga bivša žena ucenjuje.

Fanovi slavnog pevača odmah su uputili niz kritika na račun Orijane, a mnogi se pitaju ima li ona ikakvog stida i srama.

– Ovo je nečuveno, ženo imaš li ti moralni kompas? – samo su neki od komentara na nove paparaco fotografije.

Fil Kolins, problemi sa bivšom

Foto: Profimedia

Fil Kolins, problemi sa bivšom

Podsetimo, Fil Kolins je odlučio da izbaci bivšu suprugu iz svoje luksuzne vile, s kojom je pre nekoliko godina obnovio romansu, nakon što je saznao da se ona pre par meseci u tajnosti udala za drugog čoveka u Las Vegasu.

Orijana je odbila da napusti kuću i čak je promenila i sigurnosne šifre na sistemu za alarme, pa poznati pevač planira da podigne tužbu protiv nje.

Međutim, to nije sve. Plavuša je i ucenila Kolinsa i zapretila mu iznošenjem prljavog veša u javnost koji bi mogao da mu naruši ugled ukoliko ne odustane od zahteva.

Fil i Orijana su se venčali davne 1999. godine, a zajedno imaju i dva sina – Nikolasa i Metjua. Na brak su stavili tačku 2008, kada je Kolins pristao na nagodbu od 46 miliona dolara, što je ovaj razvod učinilo najskupljim u istoriji britanske šou-biznis scene. Kevej se sa sinovima preselila u Majami, dok je Kolins patio za njom godinama i tugu utapao u alkoholu. Krajem 2015. sve se promenilo, kada je ponovo planula ljubav između njega i Orijane.

VIDEO: Pevač stavio dve maske