in

Poznati naučnik i stručnjak za NLO: Pokrenute su specijalne operacije za prikrivanje vanzemaljske rase na Zemlji

Kroz istoriju je polje ufologije i ispitivanje vanzemaljske hipoteze, bez sumnje, zatrpano mnoštvom dezinformacija.

Oni koji su zaronili u dubine ufologije to najbolje znaju, jer je dobro dokumentovano da su se insajderi iz obaveštajnih agencija i vlada infiltrirali na teren u svrhu obmanjivanja istraživača i ljudi koji su zainteresovani za tu temu iz jednog jednostavnog razloga: udaljiti ih od istine.

Povrh ovih kampanja dezinformacija, koje, čini se, i dan danas deluju, već dugo postoji „zvanična kampanja ismevanja i tajnosti“  u vezi sa temom. 

Dr Žak Vali magistrirao je astrofiziku i doktorirao kompjuterske nauke.

Tema NLO-a privukla mu je pažnju kao astronoma u Parizu. Potom je postao bliski saradnik Džozefa Alena Hajneka, američkog astronoma i doktora astrofizike, a zatim je napisao nekoliko knjiga o NLO enigmi.

Trenutno živi u San Francisku. Vali je bio deo tima koji je kompjuterizovao mapu Marsa za NASA-u, 1963. Kasnije je radio na mrežnom informacionom centru za ARPANET, preteču modernog Interneta. 

On je istraživač koji je u najmanju ruku imao vrlo zanimljiv život u pogledu istraživanja teme NLO-a.

Stupio je u kontakt sa većinom stručnjaka iz ove oblasti, političarima iz celog sveta, visokim vojnim osobljem i mnogim drugima.

Njegovo istraživanje dovelo ga je do istrage nebrojene količine izveštaja o slučajevima u vezi sa NLO i navodnim vanzemaljskim bićima, i on je najzaslužniji što je fenomen stekao kredibilitet koji danas ima.

Bio je jedan od mnogih koji su pisali i dokumentovali zapanjujuće dokaze da su dobro konstruisane podvale i medijske manipulacije zavaravale istraživače NLO-a, odvraćajući ih od samog fenomena NLO-a, šta se zapravo događa. 

U jednoj od svojih najnovijih knjiga, Zabranjena nauka 4, on deli zapis svoje privatne studije o neobjašnjivim pojavama između 1990. i kraja milenijuma, tokom koje je putovao širom sveta baveći se svojom profesijom investitora u visoke tehnologije. To je pomalo dnevnik koji beleži njegova iskustva i susrete / sastanke dok pokušava da ispita i istraži fenomen.

U zapisu od četvrtka, 26. marta 1992., Vale piše:

Dobio sam dokument koji potvrđuje da je CIA simulirala otmice od strane NLO-a u Latinskoj Americi (Brazil i Argentina) kao eksperimente psihološkog rata. 

Premotavanje unazad do petka, 4. maja 1990, Vale piše o Blekburnu, penzionisanom pukovniku američkog vazduhoplovstva: 

„Uveren sam da vlada radi na NLO-ima“, rekao mi je. „Kakve su šanse da neki svedoci budu prevareni specijalnim efektima razvijenim psihološkim ratom?“

Kontrirao sam. “Pretpostavimo da im uperite infracrveni laser jednom nedeljno u oči; to im neće naštetiti, ali može izazvati halucinaciono stanje.

Eksperimenti su rađeni tako što nekome šaljete mikrotalasni zrak kroz mozak; mogu da utiču na ljude na ovaj način, čak i da ih nateraju da čuju stvari. Takođe su korišćeni hologrami”.

Zanimljivo je primetiti razgovor koji je Vale vodio sa Blekburnom 1990. godine, a zatim 1992. godine piše da je dobio dokument da je CIA bila umešana u insceniranje NLO-a (otmice od strane vanzemaljaca).

Kombinujte ove informacije sa Blekburnom, koji pominje da su korišćeni hologrami, a tehnologija postoji da bi se proizvela „halucinaciona“ stanja. 

Ovo je samo jedan od mnogih primera i dokaza koji mnogi istraživači na terenu ukazuju na to da se inscenirane otmice događaju iz nepoznatih razloga i da se to nastavlja i danas.

Nije iznenađujuće ni ako ste krenuli putem taktike CIA-e, kontrola uma, programa poput MK ultra i njihove želje da manipulišu percepcijom masa u vezi sa raznim temama. 

Vali i svi ostali na ovom polju su itekako svesni da se nešto stvarno događa i to nešto je sasvim moguće vanzemaljsko i međudimenzionalno.

On tvrdi da su tajne službe lažirale otmice u cilju prikrivanja događaja sa pravim vanzemaljskim bićima.

Verodostojne informacije u vezi sa viđenjima, nesrećama i mogućim telima i kontaktnim iskustvima sa „vanzemaljcima“ postoje i mogu se ispitati.

Očigledno je tu i puno dezinformacija, smešnih tvrdnji kao i šarlatana koji na terenu šire laži i lažne priče u svrhu zarade.

Webtribune.rs