in

PRVA, JOVANA I SRĐAN ĆUTE Otišli, vratili se, pojavljuju se, ne pojavljuju se… Niko ne zna ŠTA SE DEŠAVA sa Jutarnjim programom

Prošle nedelje kao bomba odjeknula je vest da voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević napuštaju “Prvu”. Iako je informacija o njihovom odlasku proverena, ni čelnici “Prve”, ni ovaj dvojac, nisu se od tog dana oglasili za medije.

Foto: instagram/srdjan.predojevic / Instagram

Jovana i Srđan

Ono što je bio glavni razlog neslaganja u mišljenju je to što im se navodno menadžment mešao u uređivačku politiku emisije.

Međutim, ono što je najčudnije u celoj priči jeste što se krajem prošle nedelje ni Jovana ni Srđan nisu pojavili u “Jutarnjem”, a onda je juče Predojević najavio ko su gosti u njihovoj današnjoj emisiji. Instagram nalog “Prve TV” nije preneo njegovu objavu, iako je to bio običaj do danas, a sinoć je objavljeno da će emisiju, na posletku, voditi Filip Čukanović.

Postavlja se pitanje da li su Jovana i Srđan zaista definitivno odlučili da odu, da li moraju da odrade otkazni rok, pa će se ipak pojavljivati u narednim danima, ili je cela priča oko otkaza dobila novi epilog za koji niko ne zna. I svi i dalje ćute.

VIDEO Jovana Joksimović i Srđan Predojević o vaspitanju dece