in

REBIĆ O PROPUSTIMA U SLUČAJU PREBIJANjA U NOVOM SADU: Neki su radili traljavo, Ivan Kontić nije u Srbiji

Rebić je najpre istakao da policija trenutno nema podatke o lokaciji Kontića, ali da su u kontaktu sa policijama u zemljama u okruženju.

– Činjenica je da da mi nemamo trenutno podatke, on nije u Srbiji. Dobijamo povremeno informacije koje odmah proveramo i stalno smo u kontaktu sa direktorom crnogorske policije. S obzirom na to da je raspisana crvena Interpolova poternica, on se ne može predugo kriti. Ja očekujem da će pre ili kasnije on biti uhapšen – rekao je Rebić za Prva TV.

Kako je istakao, policijski službenici su odmah po učinjenom delu obavestili Osnovno tužilaštvo u Novom Sadu, a ne tek nekoliko dana kasnije kako je saopšteno.

– Istina je da su policijski službenici odmah po saznanju da je učinjeno krivično delo, a to se desilo 24, avgusta, ostvarili komunikaciju sa Osnovnim javnim tužilaštva u Novom Sadu. Oni su od strane policijskih službenika i obavešteni da se dogodio događaj, i usmeno smo dobili stav od postupajućeg tužioca da se radi o krivi delo teške telesne povrede, sve drugo je neistina – rekao je Rebić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije