in

“ROBERT DE NIRO SE NAJBOLJE LJUBI” Glumica nije mogla da obuzda strasti, holivudski zavodnik je očarao: “Bila sam LUDO ZALJUBLJENA”

Glumica Šeron Stoun gostujući u jednoj emisiji, odgovorala je na pitanje gledalaca, a jedno od njih je bilo koji glumac se najbolje ljubi. Čini se da nije morala mnogo da razmišlja, jer je bila prilično sigurna u svoj odgovor.

– Robert de Niro se definitivno najbolje ljubi. Da, Bob je daleko ispred svih ostalih – rekla je Šeron.

Kako je pojasnila, verovatno je deo razloga za ovakav njen odgovor i to što je imala mnogo poštovanja prema njemu i pre nego što su zajedno radili, prenosi britanski “Miror”.

– Njemu sam se najviše divila od svih glumaca. Celu karijeru sam želela da budem kao on. Možda je i zato poljubac sa njim za mene bio vrhunski trenutak. Mada, bila sam i ludo zaljubljena u njega kao glumca, pa je verovatno mogao i čekićem da me udari u glavu, a ja bih rekla da je u redu – našalila se.

Foto: Profimedia / RAS Srbija

Robert de Niro

Konkurencija De Niru bili su najveće face Holivuda, jer je ona radila i sa Silvesterom Staloneom, Majklom Daglasom i Arnoldom Švarcenegerom.

– Ne mogu bilo koga drugog da poredim sa De Nirom. U poređenju sa njim, sve ostalo je mlako – rekla je Šeron Stoun koja je s De Nirom snimala nezaboravni film “Kasino”.

VIDEO: Šeron Stoun